Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Akershus bolig

Bolig til salgs i Akershus

Det er ikke uten grunn at Akershus er et godt sted å vokse opp. Akershus byr på kulturelle aktiviteter for hele familien og en mangfolding natur. I Akershus finner du både fine strender og frodig skog. Med kort vei til storbyen, er en bolig i Akershus fint for familier med både store og små. Bonava bygger nå nye boliger til salgs i Akershus -  i Gjerdrum, Bærum og Ski.

Akershus er et av Norges minste fylker i størrelse, men et av de største når det kommer til innbyggertall. Fylket ligger rundt Oslo og blir ofte omtalt som et populært område for barnefamilier på grunn av friskere luft og fin natur. Bonava bygger nå boliger i Akershus for et godt oppverkstmiljø for de små og et hyggelig nabolag for de voksne. Med to filer i begge retninger til Oslo er det raskt å komme seg inn til hovedstanden – ellers er det enkelt å ta buss eller tog. Dette gjør fylket til et attraktivt sted å bo og derfor bygger vi nå flere boliger til salgs i Akershus.

Prosjektene våre i Akershus

 • Rom2 - 4
 • Størrelse (BRA)44 - 93 m²
 • Pris2 490 000 - 6 200 000 kr.
 • Nye hjem52
 • Nye hjem31
  Til salgs
  Planlagt

  Nabolag i Akershus

  Finn deres nye hjem her

  Bolig i Akershus

  Bonava bygger boliger i Akershus slik at du er i nærheten av det du ønsker å bruke tiden på. En av fordelene med en ny bolig i et nybygg er at alt fungerer som det skal når du flytter inn. Dermed får du ekstra tid til å bruke på det du måtte ønske.

  Med sine kontraster mellom tettsteder og landlige omgivelser, har du mange muligheter til å drive med de aktivitetene du liker i Akershus. Kanskje ønsker du å kunne utforske de mange ulike idretts- og friluftslivtilbudene i Asker eller nyte et cafebesøk i Sandvika? Våre boliger i Akershus ligger i nabolag med nærhet til det du vil bruke tiden din på.

  Akershus byr på flotte naturopplevelser som du kan oppleve på joggetur i skogen eller sammen med storfamilien på Hvalstrand. Med sine mange badeplasser har du både svaberg og sandstrand. En ny bolig i Akershus gir deg frihet til å kunne nyte naturen og ikke tenke på omfattende vedlikehold. Bonava har over 80 års erfaring med å bygge boliger og du kan derfor være trygg på at alt fungerer som det skal i din nye bolig i Akershus.

  siteassets/01---projekter/kvartalet/kvartalet-eksterior-trinn1-1920x760.jpg

  Bilde fra Kvartalet trinn 1 i Ask

  I Akershus kan du oppleve kultur på nært hold – her har du mulighet til å gå på kunstutstilling og eller ta med barna på lesestund på biblioteket. Akershus er et godt sted for barna å vokse opp og dette gjør det til et attraktivt sted å bo for barnefamilier. Når Bonava bygger boliger i Akershus, bygger vi nabolag hvor både store og små kan bruke fellearealene. Her er det plass til både lek og samvær med naboer – og det er slik hyggelige nabolag skapes.

  Finn din bolig i Akershus

  Lurer du på noe angående våre boliger i Akeshus? Vi svarer gjerne på de spørsmålene du har og hjelper deg med å finne en bolig som passer deg og dine ønsker. Med flere bolgprosjekter i Akershus, er vi sikker på at vi kan sammen finne din nye bolig.

  Kontakt oss her »