For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Til salgs

Kleppekollen I

Svanemerkede boliger med sjøutsikt og gode solforhold

Eierform :
Selveier
Pris:
4 500 000 kr.
Størrelse (BRA):
74 - 80 m²
Antall rom:
3
Innflytting:
Ledig nå

Visning

Privatvisning Kleppekollen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Innflytting: Q1 2024

Svanemerkede boliger med sjøutsikt og gode solforhold

På Øvre Kleppe på Askøy skaper vi 105 nye boliger fordelt på 5 byggetrinn. Med sin høye beliggenhet i terrenget vil man på Kleppekollen få en attraktiv og fin utsikt mot sjøen. De fleste boligene ligger vestvendt, slik at man vil nyte godt av de gode solforholdene.

Kleppekollen I er første byggetrinn i prosjektet og består av 22 svanemerkede leiligheter på mellom 35-110 m2. Her finner du flere ulike boligtyper, og du vil ha muligheten til å velge mellom leiligheter på 2, 3 eller 4 rom. Ut fra planløsning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Nabolaget ligger i grønne omgivelser og vil få flotte fellesområder hvor det vil bli enkelt å trives.

På Kleppekollen bor du tett på naturen i et veletablert område med nærhet til de servicetilbudene du trenger i hverdagen. På Kleppe finner du AMFI Askøy som er et kjøpesenter med over 25 butikker, spisesteder, apotek, og frisører. Området rundt Kleppekollen byr på korte avstander til leke- og fritidstilbud i barnehage, skoler og offentlige idrettsanlegg. Like ved nabolaget er det et busstopp med hyppige avganger til og fra Kleppestø.

Bilder

Om nabolaget

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.

  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.