For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Til salgs

Kleppekollen I

Om nabolaget

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.

  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

Boligvelger

Hva betyr Svanemerket for deg og ditt nye hjem?

Fremtiden er grønn, og det er viktig for Bonava å skape hjem og nabolag både for deg i dag og for kommende generasjoner. Det er flere tiltak som kan være med på å gjøre byggebransjen mer miljøvennlig og fremtidsrettet. Det handler om både materialer og prosesser, og hele forløpet må tenkes inn i en grønnere ramme for å oppfylle kravene til Svanemerking. Les mer