For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Kampanje: Få et eksklusivt gavekort ved kjøp før jul

Kjøper du en leilighet før jul, ønsker vi å hjelpe deg med å innrede ditt nye hjem ved å tilby et gavekort til en valgfri møbelforretning. Gavekortet har en verdi til 50.000 kr*. Kampanjen gjelder kjøp i perioden 01.11.–22.12.23. *Det gjøres oppmerksom på at det å motta et gavekort er skatte- og innberettighetspliktig.

Beskrivelse

Romslig leilighet med smart planløsning

Velkommen inn i en arealeffektiv 2-roms leilighet i 3. etasje. Her kommer du inn i en praktisk entré med plass til garderobeskap. Fra entréen er det inngang til et pent flisbelagt bad, med toalett, dusj og mulighet for opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Soverommet har funksjonelle skyvedørsløsninger på hver side av sengen. Dette er en arealeffektiv løsning og man utnytter plassen i leiligheten på best mulig måte. Leilighetens oppholdsrom er lyst og åpent, og herfra har du direkte utgang til en romslig balkong. Stuen er innredet med kjøkkenet i et delvis adskilt hjørne, noe som gjør at rommet får en god inndeling og sofagruppen ligger litt for seg selv. Dette er en trivelig leilighet man lett kan finne seg til rette i.

Bilder

Om nabolaget

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.

  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.