For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Hjørneleilighet med mye lys

Lys og innbydende 3-roms leilighet i byggets 2. etasje. Her kommer du hjem til en romslig og praktisk entre med god plass til oppheng og skap. Fra gang er det også tilgang til en bod som passer perfekt til oppbevaring. Leiligheten har to soverom, med plass til garderobeskap. Den åpne stue og kjøkkenløsningen er med sine store vindusflater lys og innbydende. Her er det plass til både spisegruppe og sofagruppe. Fra stuen er det direkte utgang til en luftig balkong på 9 kvm hvor du kan du nyte utsikten og de gode solforholdene.

Bilder

Om nabolaget

  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.