For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visning

Privatvisning Kleppekollen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Romslig leilighet med smart planløsning

Velkommen inn til en innbydende leilighet i 3. etasje. Badet er pent flislagt og har varmekabler i gulvet, samt opplegg til vaskemaskin. Soverommet i leiligheten har to funksjonelle skyvedører på hver side av sengen, noe som sørger for bedre utnyttelse av kvadratmeterne. Videre fra entréen kommer du til oppholdsrommet. Kjøkkeninnredningen er vinklet og går langs veggen, noe som gir god plass til en spisegruppe. Stuen er åpen, og lyset fra balkongen gjør at leiligheten føles lett og luftig. Fra stuen har du tilgang til en romslig balkong hvor du kan innrede med grønne planter og utemøbler.

Bilder

Om nabolaget

  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.