For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Hjørneleilighet med mye lys

Denne leiligheten befinner seg i 3. etasje og er 77 kvm. I entréen er det rikelig med plass til skapplass og oppbevaring av sko og yttertøy. Leiligheten har to soverom, begge med avsatt plass til garderobeskap. Badet har delikate fliser og varmekabler i gulvet, samt opplegg for vaskemaskin. Den åpne stue-og kjøkkenløsningen er innbydende med god plass til å invitere gjester til hyggelige kvelder rundt middagsbordet. Fra stuen har du tilgang til en luftig balkong. Her kan du dyrke din egen kjøkkenhage eller nyte solen med en god bok.

Bilder

Om nabolaget

  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.