For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Hjørneleilighet med god utsikt

Velkommen inn i en arealeffektiv leilighet i 5. etasje. Fra entréen er det plass til garderobeløsning, i tillegg til en bod med ekstra oppbevaringsmuligheter. Badet er pent flislagt, med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten har to romslig soverom. Dersom det ikke er behov for ekstra soveplass, kan det minste brukes til kontor eller ekstra garderobe. I hjemmets oppholdsrom er det plass til både spisestue og sofagruppe, og det er rikelig med lys takket være store vindusflater. Kjøkkenet er plassert i en L-løsning som gir god benkeplass og deler rommet inn i soner. Herfra er det utgang til en herlig balkong – et herlig sted å tilbringe varmere dager.

Bilder

Om nabolaget

  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.