For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Hjørneleilighet med mye lys

Hyggelig 3-roms i byggets 2. etasje. En romslig entré som ønsker deg velkommen inn. Her er det god plass til skyvedørsgarderobe. Leiligheten har to soverom, begge med avsatt plass til oppbevaring. Det største soverommet er på 11 kvm og har godt med gulvplass. Leiligheten har et delikat, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er innbydende med god plass til spisebord og sofagruppe. Fra stue har du dør med direkte utgang til en flott balkong på 9 kvm. Velkommen hjem til en leilighet som tilbyr hverdagskos både inne og ute.

Bilder

Om nabolaget

  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.