For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Til salgs

Leilighet, III-402, 3 Rom

Få en trygg privat visning

Få en 1:1 visning og opplev nabolaget

Finn et tidspunkt som passer deg i oversikten via linken.

Book
Beskrivelse

Hjørneleilighet med stor terrasse

Nydelig hjørneleilighet på 94 kvm i byggets 4. etasje. Leiligheten har to soverom, hvorav hovedsoverommet har inngang til eget bad. Hjemmets oppholdsrom er lyst og luftig, og har plass til både en spisestue og romslig sofagruppe. Leiligheten har en terrasse på hele 25 kvm og blir en forlengelse av oppholdsrommet. Her er det rikelig med plass til flere sittegrupper, grillområde og din helt egen kjøkkenhage. Her er det stor trivselsgaranti for hele familien på varme og solfylte dager. Velkommen hjem.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.