For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Til salgs

Leilighet, III-403, 4 Rom

Få en trygg privat visning

Få en 1:1 visning og opplev nabolaget

Finn et tidspunkt som passer deg i oversikten via linken.

Book
Beskrivelse

4-roms med stor terrasse og mye lys

Velkommen inn til et inngangsparti som har rikelig med skapplass og oppbevaringsmuligheter. Leiligheten byr på tre soverom, hvorav hovedsoverommet har eget walk-in-closet og bad. Dersom du ikke trenger så mange soveplasser, kan man bruke et av de mindre soverommene til kontor, TV-stue eller hobbyrom. Badene er pent flislagt og har opplegg til både vaskemaskin og tørketrommel. Fra entréen kommer du inn til oppholdsrommet som er lyst og luftig. Hjemmets hjerte bidrar til et sosialt og hyggelig område, hvor kjøkkeninnredningen er plassert i et hjørne og er L-formet og åpent. Stuen er stor og kan innredes slik at du får flere soner med sittegrupper og spiseplass. Videre fra stuen er det utgang til hjemmets terrasse som er på hele 58 kvm. Dette uterommet fungerer som en forlengelse av hjemmet på varmere dager. Gjør terrassen om til din egen oase med grønne planter, utemøbler og grillområde. Velkommen hjem.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.