For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Privatvisning Kleppekollen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Hjørneleilighet med gode kvaliteter

Flott hjørneleilighet med romslig entré som leder deg videre inn i leiligheten. Leiligheten består av en bod med gode oppbevaringsmuligheter, to gode soverom med skapplass og et pent flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. Stuen og kjøkkenet finner du innerst i leiligheten, og skaper en fin distanse mellom soverommene og oppholdsrommet. Kjøkkeninnredningen er L-formet, noe som gjør det til et sosialt og åpent kjøkken. Med hele 33 kvm å boltre seg på, er det rikelig med plass til å invitere venner og familie hjem på middag rundt spisebordet. Fra stuen er det utgang til en flott og luftig balkong. Her vil du kunne oppleve mange solrike stunder.

Bilder

Om nabolaget

  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.