For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Til salgs

Leilighet, III-504, 3 Rom

Få en trygg privat visning

Få en 1:1 visning og opplev nabolaget

Finn et tidspunkt som passer deg i oversikten via linken.

Book
Beskrivelse

Hjørneleilighet med god utsikt

Flott hjørneleilighet i byggets 5. etasje. Inngangspartiet byr på rikelig med plass til oppbevaring og muligheter for klesoppheng. Det er to romslige soverom, hvorav hovedsoverommet har eget walk-in-closet og bad. Badene er pent flislagt, og hvor på det ene mulighet for opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkkenet og stuen har en praktisk og åpen løsning, noe som bidrar til et sosialt og hyggelig oppholdsrom. Her er det rikelig med lys som slippes inn takket være store vindusflater, og utgangen til hjemmets terrasse. Pynt opp uteområdet med møbler, blomsterkasser, pledd og skap din egen oase. Velkommen hjem.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.