For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Kleppekollen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning
Beskrivelse

Stilig utformet 3-roms endeleilighet med markterrasse

Denne 3-romsen har endeplassering i første etasje og en asymmetrisk utforming godt tilpasset terrenget. Leiligheten består av entré, to soverom, bad, bod, kjøkken og stue. I tillegg kommer markterrassen på ca. 8,4 kvm, med adkomst fra stuen.  Entreen har avlang form og plass til garderobeskap. Herfra er det inngang til et komplett bad i klassisk utførelse, med rett dusjhjørne, vegghengt toalett og servantinnredning. Servanten har opplegg til vaskemaskin på den ene siden og tørketrommel på den andre. Begge soverom har plass til garderobeløsning, ett har inngang fra entreen og det andre fra stuen via to skyvedører. Stue og kjøkken ligger i åpen, sosial løsning, med plass til både spisebord og sofaløsning. Kjøkkeninnredningen er montert noe tilbaketrukket i en nisje, utstyrt med alle nødvendige hvitevarer.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.