For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger
Beskrivelse

Lekker 4-roms endeleilighet med vestvendt balkong

Leiligheten ligger i andre etasje – en stilig utformet 4-roms med store vinduer og vestvendt balkong på ca. 8,8 kvm. Leiligheten har inngang fra felles gang til en avlang entré med dør til to soverom og bad. Det tredje soverommet har adkomst fra stue/kjøkken via skyvedør.  Alle soverommene har plass til garderobe, og fra det største rommet er det rømningsvei ut til felles gang. Badet har opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på hver side av servantinnredningen. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett, rett dusjhjørne, varmekabler og downlights. Stuen og kjøkkenet er et åpent, hyggelig oppholdsrom med god gulvflate, fint lysinnslipp og utgang til balkong. Kjøkkeninnredningen er montert lengst bak i rommet, noe som gir god plass til både sofagruppe og spisebord.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.