For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Kleppekollen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning
Beskrivelse

Gjennomgående, stilig 3-roms med balkong og svalgang

Fra en østvendt svalgang i andre etasje kommer du inn i denne fine 3-romsen. Entreen gir et godt bilde på leilighetens stilrene uttrykk, med trestavs parkett, hvitmalte, slette vegger og listefri himling med downlights. Entreen har både garderobenisje og tilgang til bod.  Soverommene ligger begge vendt mot øst og har plass til garderobeløsning. Videre har leiligheten et komplett, godt innredet bad med servantinnredning, rett dusjhjørne og vegghengt toalett. Servanten har opplegg til vaskemaskin på den ene siden og tørketrommel på den andre. Stuen og kjøkkenet har et fint, åpent areal som gjør det enkelt å møblere med spisebord, sofa og tv-løsning. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form langs to vegger og utstyrt med hvitevarer. Rommet har ellers store vinduer og utgang til en vestvendt, usjenert balkong med gode solforhold.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.