For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Kleppekollen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning
Beskrivelse

Lys, moderne 3-roms med vestvendt balkong

Leiligheten ligger i andre etasje og har inngang fra en overbygd, østvendt svalgang. Planløsningen er gjennomgående, og på vestsiden har leiligheten utgang fra stue/kjøkken til balkong på ca. 8,3 kvm. Utover stue/kjøkken har leiligheten to soverom, bod, bad og en romslig entré/gang med garderobenisje. Stuen og kjøkkenet har åpen løsning og oppleves både lys og romslig. Kjøkkeninnredningen har hvitevarer og er montert i L-form langs to vegger. For øvrig er det god plass til både sofagruppe og spisebord i stuen. Soverommene har østvendte vinduer og i begge rom er det plass til klesskap eller skyvedørsgarderobe. Badet har opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på hver side av servantinnredningen. Ellers har badet rett dusjhjørne, vegghengt toalett, flislagte overflater, varme i gulvet og downlights i himling.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.