For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Privatvisning Kleppekollen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning
Beskrivelse

Lys, gjennomgående 3-roms med vestvendt balkong

Denne 3-romsen ligger i andre etasje – en moderne leilighet med gjennomgående planløsning og vestvendt, skjermet balkong på ca. 8,3 kvm. Fra svalgang har leiligheten inngang til en avlang entré/gang med garderobenisje, og på hver side av gangen ligger soverommene, den ene med adkomst via dør og den andre via to skyvedører. Begge har plass til garderobeløsning. Badet har også inngang fra gangen, og er utstyrt med fliser, gulvvarme og downlights. Badet har videre et vegghengt toalett, rett dusjhjørne og servantinnredning, med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på hver side av servanten. Stue og kjøkken ligger i åpen, sosial løsning, med vestvendt orientering og utgang til balkongen. Kjøkkeninnredningen er utstyrt med hvitevarer og montert i L-form langs to vegger. Med et samlet areal på godt over 28 kvm er det god plass til både sofagruppe og spisebord.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.