For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Privatvisning Kleppekollen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning
Beskrivelse

Stilfull, romslig 4-roms endeleilighet med vestvendt balkong

Leiligheten ligger på enden i andre etasje og har gjennomgående planløsning med lyse, gode rom. Inngang er fra østvendt svalgang til en avlang entré/gang med garderobenisje like ved ytterdøren. Lenger inn i rommet er det inngang til en praktisk bod og skyvedør til stue/kjøkken. Stuen og kjøkkenet er et romslig allrom tilrettelagt for matlaging, måltider og sofahygge. Rommet har store vinduer og utgang til en vestvendt balkong på ca. 10,5 kvm. Kjøkkeninnredningen er godt utstyrt med hvitevarer, skap- og benkeplass, og montert i L-form langs to vegger. Leiligheten har to bad og tre soverom, hvor hovedsoverommet har direkte inngang til det ene badet via et omkledningsrom. Begge bad har fliser, gulvvarme og downlights, samt rett dusjhjørne, vegghengt toalett og servantinnredning. Badet med adkomst fra gangen har i tillegg opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på hver side av servanten.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.