For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger
Beskrivelse

Stor, stilig 4-roms endeleilighet med vestvendt balkong

Denne 4-romsen har endeplassering i tredje etasje, med asymmetrisk utforming, godt lysinnslipp og vestvendt balkong på ca. 8,8 kvm. Leiligheten består av entré, tre soverom, bad/vaskerom, bod og stue/kjøkken. Entreen har avlang form og plass til garderobeskap. Herfra er det inngang til et komplett bad i klassisk utførelse, med fliser, gulvvarme og downlights. Av utstyr har badet rett dusjhjørne, vegghengt toalett og servantinnredning. Servanten har opplegg til vaskemaskin på den ene siden og tørketrommel på den andre. Alle soverommene har plass til garderobeløsning, to har inngang fra entreen og det andre fra stuen via skyvedør. Stue og kjøkken ligger i åpen, sosial løsning, med god plass til sofagruppe og spisebord for mange personer. Kjøkkeninnredningen er montert langs vegg lengst bak i rommet, utstyrt med alle nødvendige hvitevarer.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.