For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Kleppekollen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning
Beskrivelse

Lys, gjennomgående 3-roms med vestvendt balkong

Leiligheten ligger i tredje etasje og har inngang fra svalgang på østsiden av bygget. Planløsningen består av en romslig, avlang entré/gang, to soverom, innvendig bod, bad/vaskerom og stue/kjøkken. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning og har stort vindu og utgang til en vestvendt balkong på ca. 8,5 kvm. Balkongen er overbygd, har gode solforhold og fin utsikt. Kjøkkeninnredningen har hvitevarer og er montert i L-form langs to vegger. Plasseringen gir god plass til både spisebord, sofaløsning og godstol. Soverommene ligger på hver side av gangen – begge med garderobeplass og østvendte vinduer. Entreen har en nisje som passer perfekt til skyvedørsgarderobe, og i tillegg inngang til bod. Badet er moderne med downlights, gulvvarme, rett dusjhjørne, vegghengt toalett og servantinnredning. Servanten har opplegg til vaskemaskin på den ene siden og tørketrommel på den andre.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.