For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger
Beskrivelse

Moderne 3-roms med svalgang og vestvendt balkong

Leiligheten ligger i tredje etasje og har inngang fra en overbygd, østvendt svalgang. Planløsningen er gjennomgående, og på vestsiden har leiligheten utgang fra stue/kjøkken til balkong på ca. 8,3 kvm. Utover stue/kjøkken har leiligheten to soverom, bod, bad og en romslig entré/gang med garderobenisje. Stuen og kjøkkenet har stort vindu ved siden av balkongdøren og oppleves lys og tiltalende. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form langs to vegger, utstyrt med hvitevarer og mye skapplass. Soverommene har østvendte vinduer og i begge rom er det plass til klesskap eller skyvedørsgarderobe. Badet er utstyrt med rett dusjhjørne, vegghengt toalett og servantinnredning med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på hver side. Gulvet har grå fliser og varmekabler, veggene har hvite fliser og himlingen har downlights.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.