For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger
Beskrivelse

Stilfull, gjennomgående 3-roms med vestvendt balkong

Fra en østvendt, overbygd svalgang i tredje etasje kommer du inn i denne stilfulle 3-romsen. Entreen har downlights, avlang form og garderobenisje som passer perfekt til skyvedørsgarderobe. I tillegg har entreen inngang til bod. Soverommene ligger begge vendt mot øst og har garderobeplass. Videre har leiligheten et komplett, godt innredet bad med servantinnredning, rett dusjhjørne og vegghengt toalett. På sidene av servanten er det opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Stuen og kjøkkenet har et fint, åpent areal som gjør det enkelt å møblere med sofagruppe og spisebord. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form langs to vegger og utstyrt med hvitevarer og god benke-/oppbevaringsplass. Rommet har ellers store vinduer og utgang til en vestvendt, usjenert balkong med bra solforhold og fin utsikt.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.