For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Lekker 4-roms endeleilighet med stor takterrasse og balkong

Leiligheten ligger på enden i tredje etasje, men gjennomgående planløsning og en fantastisk takterrasse/balkong på totalt 85 kvm. Solforholdene er meget gode fra sen ettermiddag til langt på kveld – en herlig uteplass å komme hjem til etter endt arbeidsdag. Leiligheten har inngang fra en østvendt svalgang til en romslig entré/gang med plass til stor garderobe like ved inngangsdøren. Videre har leiligheten to bad, tre soverom, omkledningsrom, bod og stue/kjøkken.  Hovedsoverommet har direkte inngang til det ene badet via omkledningsrommet. Det andre badet har adkomst fra gangen og er utstyrt med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Begge bad har dusj, toalett og servantinnredning. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og har god plass til langbord og stor sofagruppe. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og godt utstyrt med skap, benkeplass og hvitevarer. Fra stuen er det dør med glass til balkongen og skyvedør i glass til takterrassen.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.