For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Privatvisning Kleppekollen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning
Beskrivelse

Lys, stilig 4-roms toppleilighet med vestvendt balkong

I byggets toppetasje ligger denne stilige 4-romsen, med spennende utforming. Leiligheten har store vinduer og flott utsikt, samt en vestvendt balkong på ca. 8,8 kvm med gode solforhold. Leiligheten har inngang fra felles gang til en avlang entré med dør til to soverom og bad. Det tredje soverommet har adkomst fra stue/kjøkken via skyvedør.  Alle soverommene har plass til garderobe og ett har adkomst til bod via skyvedør. Det største rommet har vinduer ut mot balkongen og dør ut til felles gang. Badet har opplegg til vaskemaskin og tørketrommel ved siden av servantinnredningen. Videre er badet utstyrt med rett dusjhjørne, vegghengt toalett, flislagte overflater, varmekabler og downlights. Stuen og kjøkkenet er et åpent, hyggelig oppholdsrom for matlaging, måltider og sofahygge. Rommet har god gulvflate, fint lysinnslipp og utgang til balkongen. Kjøkkeninnredningen er montert langs vegg bak i rommet, utstyrt med hvitevarer og mye skapplass.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.