For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Privatvisning Kleppekollen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning
Beskrivelse

Stilig 3-roms toppleilighet med balkong og svalgang

Fra en østvendt svalgang i byggets fjerde og øverste etasje kommer du inn i denne stilige 3-romsen. Entreen er avlang og har garderobenisje for klesskap eller skyvedørsgarderobe. I enden av gangen er det skyvedør til stuen. Videre har entreen adkomst til bod, bad og begge soverommene. Soverommene ligger vendt mot øst og har plass til garderobeløsning. Badet er flislagt og utstyrt med servantinnredning, rett dusjhjørne og vegghengt toalett, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på hver side av servanten. Stuen og kjøkkenet har et fint, åpent areal som gjør det enkelt å møblere med spisebord, sofa og tv-løsning. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form langs to vegger og utstyrt med hvitevarer. Rommet har ellers store vinduer og utgang til en vestvendt, usjenert balkong på ca. 8,5 kvm, med gode solforhold og flott utsikt.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.