For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Visningslokale

Privatvisning Kleppekollen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning
Beskrivelse

Herlig 5-roms toppleilighet med takterrasse på 139 kvm

Denne 5-romsen har en fantastisk takterrasse på 139 kvm, med vest-, nord- og østvendt orientering. I tillegg har leiligheten gode kvaliteter som soveromssuite, flott utsikt og en stor stue/kjøkken med et areal på over 52 kvm. Her er det perfekt å invitere gjester til gode måltider og hyggelige samtaler.  Med to brede skyvedører i glass blir takterrassen en herlig forlengelse av stuen. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form langs to vegger og har mye oppbevaringsplass, fine arbeidsflater og hvitevarer. Ved kjøkkensonen er det utgang til takterrassen via balkongdør. Leiligheten har fire soverom, hvor ett har adkomst fra stuen via skyvedør og er velegnet som hjemmekontor. Et annet soverom har direkte adkomst til bod. Hovedsoverommets suiteløsning består av omkledningsrom med direkte inngang til privat bad. Badet har rett dusjhjørne, vegghengt toalett og servantinnredning. Det samme har badet med adkomst fra gangen, i tillegg til å være kombinert vaskerom.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.