For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Vestvendt, gjennomgående 4-roms med markterrasse

Denne 4-romsen ligger i første etasje og har gjennomgående planløsning med hovedfasade mot vest. Rominndelingen er god med tre soverom og bad i tilknytning til entré/gang. Både entré og alle soverommene har plass til garderobe, og i tillegg har det ene soverommet inngang til bod, et mulig garderoberom hvis ønskelig. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning med et areal på nærmere 38 kvm, og har utgang til vestvendt markterrasse på ca. 12,5 kvm. Kjøkkenet ligger noe tilbaketrukket i en nisje og har innredning med hvitevarer montert i L-form. Stuens rektangulære form gjør den enkel å møblere på ulike måter.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.