For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Flott, gjennomgående 4-roms med vestvendt balkong

Denne flotte 4-romsen ligger i andre etasje i firemannsboligen, med vestvendt fasade og balkong på ca. 12,5 kvm. Leiligheten har inngang til en avlang entré/gang med garderobenisje. Videre består leiligheten av tre soverom med garderobeplass, bod, bad/vaskerom og stue/kjøkken. Stuen har store vinduer mot to retninger og god plass til både sofagruppe og spisestuemøblement. Kjøkkensonen ligger i åpen løsning, men likevel noe tilbaketrukket i en nisje. Kjøkkeninnredningen har hvitevarer og er montert i L-form.  Soverommene har adkomst fra entreen, og ett av rommene har inngang til bod. Badet har også adkomst fra entreen og er utstyrt med dusjhjørne, servantinnredning og vegghengt toalett. Servanten har opplegg til vaskemaskin på den ene siden og tørketrommel på den andre.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.