For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Arealeffektiv 3-roms med balkong

Leiligheten ligger i andre etasje i en firemannsbolig og har arealeffektiv planløsning. Leiligheten har sørvendt inngangsdør fra et utvendig trapperepos, og utgang i motsatt ende til en balkong på ca. 10 kvm.  Rominndelingen består av en romslig gang med garderobeplass, et komplett bad/vaskerom, to soverom og stue med kjøkkeninnredning. I begge soverom er det plass til garderobeskap. Ett soverom har inngang fra entreen og det andre fra stuen. Badet ligger godt plassert med dør fra gangen, og er utstyrt med servantinnredning, vegghengt toalett, dusjhjørne, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.  Stuen har en stilren kjøkkeninnredning med hvitevarer montert langs én vegg, noe som gir et åpent, fint gulvareal for sofaløsning og spisebord. Rommet har vinduer i to retninger og en balkongdør mot nord.

Bilder
Om nabolaget
  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.