For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Leilighet på Askøy

Nye leiligheter på Askøy

Vi som bor i Norge trenger heldigvis ikke å reise verden rundt, for å oppleve den friske norske naturen. På Askøy er du så heldig å ha 3 forskjellige fjorder like utenfor. Nå bygger vi helt nye leiligheter på Askøy.

Prosjektene våre på Aksøy

Nabolag på Askøy


Gleden av en ny leilighet på Askøy

En helt ny leilighet er som en gaveeske med fremtidige øyeblikk og opplevelser. Hva som ligger i den esken er det du som skal bestemme. Et hjem skapes av de som bor der og alle de små glimtene, som blir fremtidige minner.

For at du skal få skape den beste starten i ditt nye hjem, har vi lagt ned et grundig forarbeid. Vi har valgt ut byggematerialer som er energisparende og bærekraftige. På den måten slipper vi å belaste planeten og lommeboken din. Vi har også designet smart slik at du får plass til både møblene og vanene dine. Kommer du tidlig nok inn i prosessen, kan du også være med å bestemme farger, innredninger, gulv og løsninger.

Hjemmet ditt skapes ikke bare på innsiden. Derfor bygger vi ikke bare boliger, men vi etablerer hele nabolag. Vi skaper naturlige møteplasser gjennom å etablere en takterrasse, eller kanskje en boccia bane. Det er viktig for oss at nabolaget oppleves som et felleskap, for de som ønsker det.

Det skal være rom for både aktivitet og rekreasjon.
Nærområdene rundt nabolaget er heller ikke tilfeldig valgt. Det er på steder med natur, kultur og servicetilbud, vi ønsker å bygge. Steder som Askøy.

Askøy har et velutviklet kultur- og aktivitetsliv, med en mengde ulike idretter, kor, korps og en egen kulturskole. Det mangler heller ikke tilbud på service-siden. Ved Strusshamn Senter finner du matvarebutikker, restaurant, frisør, bruktbutikk, treningssenter, tannlege, fysioterapeut, bilverksted, elektriker, Europris og møbelbutikk. Det er heller ikke langt til flere kjøpesentre med et bredt utvalg innen handel og service.

Naturen på Askøy byr også på seg selv og kontrastene er store. I den ene ende av øya er landskapet grønt og frodig, mens på den andre siden minner det mer om nordnorsk kystlandskap. Dette er på tross av at øya bare er 22 kilometer fra ende til ende, i luftlinje. Dersom du liker båtliv, finner du en flott uthavn i vågen mellom Skorpo og Apalholmen. Denne er svært populær og mye brukt av båtfolket. Husk å hold hunden i bånd, for her er det frittgående sauer i beite.

Bonava bygger din leilighet på Askøy

Bonava er en stor boligutvikler, med sans for de små tingene. Vi operer i 8 land og har siden 30 tallet utviklet tusenvis av gode hjem. Det vi har erfart gjennom disse årene er det er noen helt spesielle ting som er viktige for folk flest. Disse er muligheten til å være i aktivitet, samvær og felleskap, og trygghet for familien. Derfor skaper vi nabolag basert på disse tingene.

Aktive nabolag legger opp til at du skal ha muligheten til å øke pulsen i friske omgivelser. Den nordre delen av Askøy har et godt nett av turstier for den som vil ut å løpe, eller gå tur. Uavhengig av alder eller form, finner du muligheter til aktivitet i nabolaget.

Samvær og felleskap er nøkkelord for sosiale nabolag. Her etablerer vi møteplasser for naboene, slik at det er enkelt å danne felleskap. Hva med å starte en ny tradisjon med nabolagsfest på sankt hans? I et helt nytt nabolag er du selv med å skape samhold – om du vil, selvfølgelig.

Et familievennlig nabolag er et sted hvor barna kan løpe og more seg, og samtidig være trygge. Du finner lekeplasser eller parker like nærheten av leiligheten, og det er heller ikke langt til skolen. Fritidsaktiviteter finnes det også i mengder på Askøy, så her trenger barna aldri å kjede seg.
Vi vil gjerne dele denne perlen med deg, så derfor bygger vi helt nye leiligheter på Askøy.