For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Bolig i Strusshamn

Nabolag i Strusshamn

Beskrivelse

Bolig i Strusshamn

Strusshamn er som en blanding av et levende museum, og et moderne sentrum for handel og kultur. For deg som ønsker å bo i denne perlen, bygger vi nybygg i Strusshamn.

Bolig til salgs i Strusshamn

Ved havneområdet i Strusshamn finner du en trehusbebyggelse fra 1800 tallet, som er svært godt bevart. Dette stedet fungerte som karantenehavn for Bergen på 1700 og 1800 tallet. Det er sannsynligvis derfor det er så mye godt bevart arkitektur fra den tiden, i Strusshamn.

Den kulturhistoriske bebyggelsen ivaretas av ulike lag og foreninger, så det er mulig å aktivt være med å delta, for dem som ønsker det.

Shopping og restauranter er det også. På Strusshamn senter, finner du for eksempel 15 butikker, spisesteder og treningssenter. I tillegg er lag og foreningslivet bredt og spennende, så det finnes aktiviteter for enhver smak.

Strusshamn ligger en liten kjøretur fra Bergen sentrum. Det går buss frem og tilbake flere ganger om dagen, også i helgene. Turen tar cirka en halvtime, så du får akkurat tid til en liten pust, på vei til jobb.

Vi etablerer både rekkehus og leiligheter i Strusshamn. Ta gjerne en titt på prosjektene våre her.

Prosjektene våre i Strusshamn

En nybygget leilighet i Strusshamn

Den første gangen du vrir om nøkkelen, åpner døren og går inn i din nye bolig. Følelsen av en spenning og glede, som nærmest sitrer gjennom kroppen. Den følelsen vil vi at du skal holde på.

Det beste med å flytte inn i en helt ny bolig er at du slipper å bekymre deg for hva som finnes i tak og vegger. Alt er helt nytt og designet med engasjement. Fordi vi er engasjerte i ditt nye hjem. Derfor bygger vi energivennlige hjem som er så energieffektive som mulig. Det betyr at driftsomkostningene er i bunn og boligøkonomien er grønn. Bra for både deg og planeten.  

Dette fokuset tar vi med oss til utsiden av leiligheten. Vi etablerer grønne områder i nabolaget som er med på å skape et trivelig nabolag. Dette bidrar til lokal biodiversitet, eller såkalte stepping-stones for planter og dyr. De grønne oasene fungerer også som støydempere, og er med å rense luftene for å skape et bedre miljø. Ditt nabolag skal være sundt og godt.

Det skal også være rom i hjemmet ditt. Rom til tingene dine og drømmene dine. Derfor bygger vi romslige og luftige hjem, som innbyr til liv og glede. Leilighetene i Strusshamn er bygget for at familien skal kunne være sammen, men også ha tid for deg selv.

Du skal ikke trenge å være bekymret for tilstanden til boligen din. Derfor er vi med deg også etter at du har flyttet inn. Et år etter oppføring av bygget, tar vi en befaring av hjemmet sammen med deg. Da sjekker vi alle krinkler og kroker for å være sikre på at alt er i orden, også etter det har vært i bruk en stund.

Ditt rekkehus i Strusshamn

Vi skal ikke bygge hus, vi skal skape hjem. Gjennom mer en 80 år har vi vært med på å etablere gode hjem for små og store familier. Den erfaringen vi har opptjent gjennom disse årene, tar vi med oss når vi skaper ditt nye hjem. Derfor etablerer vi nabolag som er sosiale, aktive og familievennlige.

Rekkehusene i Strusshamn ligger i et slikt nabolag. Du skal ha det luftig, men samtidig nært, og du skal ha det sosialt, -og allikevel privat. 

I sosiale nabolag er det møteplasser og samvær som står i fokus. Vi legger til rette for at du skal kunne treffe venner eller naboer i flotte fellesarealer. Det kan være på en takterrasse, eller på en felles grillplass. Det er heller ikke langt til en restaurant eller café, om du vil ut å hygge deg.

Det er lek, utvikling og trygghet som leder oss nå vi etablerer familievennlige nabolag. Det er aldri langt til skolen, og lekeplasser eller parker finner du like i nærheten. Når barna har det godt, har også de voksne det bra.

Aktive nabolag legger opp til puls, og frisk luft. Uansett alder eller treningsnivå skal du ha muligheten til å være aktiv. I Strusshamn finnes det også en mengde lag og foreninger du kan delta i. Brukskunstlag, historielag, musikkforening og en mengde andre. Du kan velge fritt, etter egne interesser.

Vi vil gjerne være med å finne ditt drømmehjem. Kanskje det finnes i et nybygg i Strusshamn?