Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

LonaParken

Bo i Bergens største bydel i grønne og trygge rammer

LonaParken ligger i Åsane, Bergens største bydel som er i stadig vekst. Når den står ferdig vil denne sentrumsnære bydelen ha over 500 nye boliger hvor det vil bo mennesker som kan bli dine naboer.

Å bo i LonaParken gir deg muligheten til å nyte det beste fra både by og grønne landskap. Dette er området for deg som ønsker en komfortabel og urban livsførsel med nærhet til luftig, vestlandsk natur. Et levende miljø som inviterer til sosialt samvær, men også et naturlig pusterom i hverdagen.

LonaParken ligger omgitt av skjønne utearealer som inviterer til fri utfoldelse og hyggelige søndagsturer med hele familien eller bare et par gode venner som bor like i nærheten. Området tilbyr noe av det beste fra begge verdener og er på alle måter tilrettelagt for et aktivt og praktisk liv på dine premisser innenfor trygge rammer. Vi er ganske sikre på at du kan finne ditt drømmehjem her, vi har nemlig bygget boligene med tanke på nettopp deg.

Byen utenfor byen

I LonaParken kommer du bort fra bykjernen, men ikke bort fra mulighetene og bekvemmelighetene. Selv om Bergen sentrum kun ligger et kvarter unna i bil, trenger du ikke å legge deg på hjul når du trenger noe. Vil du kose deg litt ekstra en kveld og har lyst på sushi eller har du glemt snacksen til fredagsfilmen har du tøffelavstand fra sofakroken. Her er alt du har bruk for tilgjengelig i umiddelbar nærhet: forretninger, servicetilbud, offentlige institusjoner, fritidsaktiviteter tilpasset alle aldre, innkjøpsmuligheter, skoler og barnehager.

Kommunikasjonsnettverket her er også svært velutviklet noe som gjør det enkelt å komme seg dit man vil, også dersom man ikke disponerer bil. Send barna trygt avgårde til skolen hver dag sammen med kameratene som bor vegg-i-vegg og la dem spasere over til butikken for å kjøpe lørdagsgodt i helgene. Det er stas både for deg og dem at de klarer seg helt alene.

Kjenn ditt nabolag

20
spisesteder og kaféer
1
flott grøntområde
2
minutter til shopping
10
minutter til skole og barnehage
27
km til Flesland
15
minutter til Bergen sentrum

Om nabolaget

Interesse

Interesse

LonaParken