Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Utsolgt

Byhagen I

Sentralt og hjemmekoselig

Velkommen hjem til et sosialt nabolag som tilrettelegger for ulike ønsker og behov. Byhagen byr på leiligheter som passer enhver livssituasjon, samt en stor felles takterrasse.

Byhagen består av 111 leiligheter i to byggetrinn; med en grønn base legges det til rette for en innholdsrik fremtid med alt du trenger innenfor rekkevidde. De første 63 boligene har forventet ferdigstillelse vinteren 2018/2019. I dette urbane prosjektet har vi vektlagt variasjon, dette for å treffe akkurat dine behov; enten det er en praktisk, litt mindre leilighet eller en av de store toppleilighetene.

Samtlige boliger vil ha egen balkong eller terrasse, samt en felles takterrasse på 120 kvm. Her kan du trekke deg tilbake med en god bok, eller nyte en kopp nytraktet kaffe med gode naboer.

Naturskjønt og variert

Med en beliggenhet i LonaParken, Åsane, har du nærhet til både sosialt byliv og befriende natur. I gangavstand finner du både dagligvare, shopping, skoler og barnehager, turstier og et rikt idrettsmiljø. Tilbring lørdag på shopping og søndag på langtur, i Byhagen er mulighetene mange.

Nabolaget er bilfritt med parkeringsgarasje under bakkenivå, og byr på flere parkområder og samlingssteder hvor man kan nyte frisk luft i urbane omgivelser. Her finner du et levende miljø som inviterer til sosialt samvær, men samtidig privatliv. En hjemmebane i Byhagen er borte fra bykjernens stress, men ikke borte fra mulighetene.

Hjemlige fakta

Boligtype
Leilighet
Antall hjem
63
Etasjer
7
Innflytting:
Ledig nå
Fasiliteter
Balkong

Kontakt oss

Bonava Salgsteam Bergen
Bonava Salgsteam Bergen

+47 5594 0610

Få mer informasjon

Prosjekt materiale

Bilder fra ditt hjem og nabolag

Om nabolaget

Interesse

Interesse

Bæredyktig husbygging

Vet du hvordan Bonava bygger bæredyktig husbygging? Les mer

Rundt i Åsane

Kom enkelt og greit fra A til Å. Les mer

God romfølelse og personlig preg

Møt din nye nabo i LonaParken. Les mer

Hva er et hjem?

Er det stedet der du vokste opp og har utallige minner fra? Les mer

7 fordeler ved å kjøpe nytt hjem

Bli kjent med fordelene ved å kjøpe et nybygd hjem. Les mer

Vær trygg hele veien hjem

Vi vet at det er en stor beslutning å kjøpe nytt hjem. Les mer

Kjenn ditt nabolag

20
spisesteder og kaféer
15
min. til Bergen sentrum
1
flott grøntområde
2
min. til shopping
10
min til skole og barnehage
27
km til Flesland