Enkelt og greit

Rundt i Åsane

LonaParken ligger i en by utenfor byen, her bor dere med alt like utenfor døren og dere kommer enkelt fra A til Å. Nyt nærheten til alle bekvemmeligheter enten det er en cortado på kafé, ferske aviser til lørdagsfrokosten, eller turruter til søndagsutflukten.

Transport

Åsane ligger lett tilgjengelig med alle fremkomstmidler. I bil bruker du omkring 15 minutter inn til Bergen sentrum. Åsane bussterminal ligger 900 meter unna med gode bussforbindelser. I tillegg ligger en taxiholdeplass i forbindelse med Åsane Storsenter.

Oversigt over Åsane

Sporty omgivelser

Veten som går videre til Sætregården, Hjortlandsfjellet med flott utsikt og Rollandsfjellet som strekker seg helt til Fløien. Enten du trekkes mot byen eller nordover mot Salhus finnes det flotte turterreng fra Myrdal både inn i skogen og opp på fjellet. Lokale kjenninger nevner også båthavner og badeplasser i Eidsvåg og på Våganeset når de blir spurt om sine favorittsteder. Her finnes noe å ta seg til uansett sesong. Hva med en is på bryggen med bare føtter plaskende i friskt vann etter en lang tur?

Idrettsånd

Åsane har et bredt utvalg fritidsaktiviteter, og har noe å tilby enten du foretrekker å trene alene eller vil ta del i et fellesskap med andre som deler dine interesser. I tillegg til flott turterreng, tilbyr Åsane både fotballbaner, idrettshaller, treningssenter og snart kommer et helt nytt idrettsanlegg som blir landsdelens største med alt du kan tenke deg av sportslige disipliner.

Innkjøpsmuligheter

LonaParken ligger i et sentrum utenfor sentrum. Her har du tilgang til alt av butikker i forbindelse med kjøpesentrene Horisont og Åsane Storsenter samt IKEA, Plantasjen, XXL, og flere store møbelforretninger.