Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Utsolgt

LonaParken #1

Salgsstart: Q1 2014

Svanemerkede hjem og naturlige rammer

Populære leiligheter i LonaParken #1 klar for innflytting. Prosjektet LonaParken består så langt av to vinkelformede bygg som til sammen vil huse 101 eierleiligheter med plass for alle.

Prosjektet LonaParken består så langt av to vinkelformede bygg som til sammen vil huse 101 eierleiligheter fordelt mellom bygg A og B. Bygg A vil bestå av 53 leiligheter som fordeles over syv plan, mens bygg B vil bestå av 48 leiligheter og går over seks plan.

Leilighetene i de nederste etasjene leveres som duplex leiligheter, i en variert sammensetning av gode 1-roms til de mer romslige 6-roms leilighetene. Alt etter hvor mange man er og hvilken livsfase man er i. Alle leilighetene har balkong, noen har flere, så her der det mange muligheter for å nyte den gode atmosfæren både innendørs og utendørs, både ute og hjemme.

Lange turer og late sushikvelder

Å gå lange turer i naturnære omgivelser med hele familien i helgene. Å gå den korte turen til butikken for å kjøpe det dere trenger til en lang frokost på en lat lørdags morgen. Å sende de minste avgårde til den lokale fotballbanen i visshet om at de trygt kan øve straffespark i flere timer uten å bli lei.

Å se de overentusiastiske smilene når de kommer tilbake og forteller om dagens beste redning. Å slentre hen på en koselig kafé for å slurpe dagens latté og lune bakverk. Å la noen andre lage middagen for deg, men samtidig nyte den hjemme i hverandres selskap. LonaParken #1 er perfekt for deg som ønsker å ha nærhet til alt – mest av alt til dem du er glad i.

Hjemlige fakta

Boligtype
Leilighet
Antall hjem
101
Etasjer
7
Innflytting:
Ledig nå
Fasiliteter
Balkong

Kontakt oss

Bilder fra ditt hjem og nabolag

Om nabolaget

Interesse

Interesse

Et nybygget hjem gir nye muligheter

Hvorfor skal man velge et nybygget hjem? Vi kan gi deg mange grunner, og våre kunder deler også gjerne sine tanker og opplevelser. På disse sidene kan du lese mer om mange fordeler og muligheter – og ellers er du velkommen til å spørre oss. Les mer

Vær trygg hele veien hjem

Vi vet at det er en stor beslutning å kjøpe nytt hjem. Les mer

Finn ditt nye hjem hos oss

Vi har solgt hjem og nabolag siden 1930-årene, så vi har mange års erfaring. Hvert år selger og bygger vi hjem til flere hundre kunder, og vi vil gjerne gi hver og en av dem en god opplevelse. Les mer

7 fordeler ved å kjøpe nytt hjem

Bli kjent med fordelene ved å kjøpe et nybygd hjem. Les mer