Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Åsane nybygg

Åsane nybygg

En bedre middag, eller shopping sammen med gode venner. Frisk luft og slående natur. Du trenger ikke å velge, Åsane byr på alt dette og enda litt til. Det beste av alt er at Bonava nå bygger nybygg i Åsane – til deg.

Nybygg i Åsane

Åsane er en bydel basert på en unik forening av kultur, tilbud og natur. Her finner du flere flotte idrettsanlegg, kjøpesentre, kirker og museer. Denne bydelen var faktis en egen kommune helt frem til 1972, så det er naturlig at den har et godt servicetilbud. Det mest utrolige med Åsane, er faktisk også det mest naturlige. Det er nemlig naturen. Du kan for eksempel velge mellom hele 10 forskjellige fjelltopper til vandreturen, og en rekke idylliske badesteder.

Kom i form med skikkelig trening, eller brett ut teppet på skjellsanden i Storåkervika. Kanskje du kan dele en lunsjkurv med en helt spesiell venn? Hvordan du velger å bruke naturen er helt opp til deg. Når du er klar for å bruke den, er den her og venter på deg.

Nybygde hjem i Åsane – i nærheten av alt

Nå er det kanskje ikke fysisk mulig å få alt på et sted, men det er lett å komme seg rundt til der du trenger å være. Kollektivtilbudet i Åsane er veldig bra på grunn av Åsane terminalen som er et trafikknutepunkt i Bergen kommune. Her går det både massevis av lokalbusser innad i kommunen, men også rutebusser til steder som Trondhjem, Ålesund og Lillehammer. I forbindelse med terminalen er det også en holdeplass for taxi.

Har vi klart å vekke nysgjerrigheten? Ta en titt på noen av prosjektene våre her.

Finn deres nye hjem i Åsane

Vi bygger nytt nabolag i

Lukten av en ny bolig

Vi mennesker bruker sansene våre når vi orienterer oss. Vi ser på en vakker solnedgang og vi lytter til beroligende musikk. Sånn er det også når du lukter din nye bolig. Ingen dufter av andres gamle krydderhylle, bare lukten av nytt og rent.

Så kan du fylle boligen med din lukt. Din favorittparfyme, blomstene du liker og lukten av den middagen som hele familien gleder seg til. For det handler ikke om å bare bo et sted. Det handler om å skape et hjem.

Derfor trekker vi også linjer mellom indre og ytre rammer, slik at boligen blir mer enn bare et sted å være Den blir et hjem, et nabolag og et nærområde.Vi vurderer alltid nærområdene nøye, før vi etablerer et nytt prosjekt. Vi skaper nabolag som innbyr til felleskap. Det kan være en park, en grillplass eller en takterrasse. Det viktigste for oss er at det skal være steder som er trivelige og som innbyr til å møtes. Hva med en årlig sommerfest for nabolaget? Du har selv muligheten til å skape de nye tradisjonene i et helt nytt nabolag.

Nærområdet utenfor nabolaget er akkurat like viktig. Derfor har vi valgt å bygge akkurat i Åsane. Det er ikke alltid like lett å finne et sted som har et så variert tilbud i natur, idrett, kultur og hverdagsliv, men i Åsane fant vi akkurat det.

Her finner du to kjøpesentre med en rekke butikker og spisesteder i gangavstand fra leiligheten.

Et hjem for familien

Når vi skaper hjem til familie, legges det opp nabolag med trygge rammer slik at barn skal kunne leke, lære og vokse på sine egne premisser. Åsane Allianseidrettslag disponerer både ballhall og svømmehall, så det er flust med aktiviteter for barna, selv på vinterstid.

Skolen ligger like i nærheten, og det er heller ikke langt til biblioteket. Vi sjekker disse tingene, fordi vi vet at når barna har det bra, får også de voksne det godt.

Et sted å føle seg hjemme

Et hjem er et sted hvor man føler man hører til. For å hjelpe til med å skape tilhørighet, legger vi til rette for at det skal være lett å være sosial. Vi kaller det helt enkelt; sosiale nabolag. I disse nabolagene ligger offentlig transport, restauranter og shoppingmuligheter like i nærheten. Vi kombinerer dette med å bygge fellesområder, hvor naboer og venner kan finne på ting sammen. Du kan selvfølgelig også invitere folk med deg hjem – for du har jo en flott bolig.

Helse og trivsel

Vi bygger aktive nabolag for de som vil ha aktivitet. Uavhengig av alder og fysisk form, skal alle ha muligheten til å øke pulsen og få frisk luft. Derfor er sjø, fjell og natur tett på i disse nabolagene. Hva med å løpe en tur på den Trondhjemske postvei? Da får du mosjon, vakker natur og en porsjon historie med på kjøpet.

Når du investerer i en ny bolig investerer du også i livskvalitet, fremtid og muligheter. Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne din drømmebolig, som kan være med å gi deg det livet du ønsker å leve. Kontakt oss om du har spørsmål eller bare er litt nysgjerrig. Vi har nybygg i Åsane – til deg.