Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nye rekkehus i Åsane

Innbydende rekkehus i Åsane

Velkommen til en bolig hvor du hører hjemme. Rekkehusene i Åsane er bygget for at du skal trives og kjenne at ditt husrom gir deg det lille ekstra.

Hjemmene i Åsane er plassert slik at de er sentrale, og samtidig gir familien trygge rammer. Du kan gå til det meste av det du trenger, samtidig som du har muligheten til å trekke deg helt tilbake i et bilfritt nabolag.

Du har nær tilknytning til naturområder med flotte turløyper og badesteder. Parkområdene er bilfrie, og tunet i nabolaget er et naturlig samlingssted for store og små. Her kan du pleie både nye og gamle vennskap.

Fleksible rekkehus til familien

Rekkehus landsbyen er et sted for familien. En familie kan være så mye forskjellig, og den kan være sammensatt på flere måter. Derfor tilpasser vi boligen etter ditt behov. Vi har to boligtyper, med ulike løsninger. Du kan blant annet velge mellom 3 eller 4 soverom med walk-in closet, eller eget bad til hovedsoverommet. Vi har delt inn boligene slik at oppholdsrommene ligger adskilt. Dermed kan ungene leke, mens de voksne slapper av.

Hvordan du velger å disponere boligen er selvfølgelig helt opp til deg selv. Her kan du ta en titt på noen av prosjektene våre.

Finn deres nye hjem i Åsane

Vi bygger nytt nabolag i

Det er en helt spesiell følelse å være i sitt splitter nye hjem. Det er en ny begynnelse, og et frempek mot tiden som kommer. Tiden som fremover kan fylles med det du har lyst til. Et nytt bygg krever minimalt med vedlikehold, og vi har passet på at alt fungerer. Så kan du fokusere på de tingene du trives med. 

Vi har sørget for moderne ventilasjon, slik at du får et sundt inneklima. Når vi velger materialer, går vi grundig til verks for å plukke riktig. Det vi bruker skal være energibesparende og bærekraftig, slik at det ikke belaster planeten vår og lommeboken din. For å være helt sikre på at alt er i orden, går vi gjennom boligen sammen med deg, ett år etter byggingen. Da sjekker vi alle kriker og kroker for å avdekke eventuelle uregelmessigheter.

En bolig med tilgang til alt

Et hjem er mer enn bare selve boligen, derfor strekker vi også arbeidet ut til nabolaget og nærområdet. Rett på utsiden har alle rekkehusene en egen hageflekk. Sett opp et lite mål og spill en mot en fotball med ungene, eller hva med badminton? Kanskje bare en stol, en parasoll og en god bok? Alle trives med forskjellige aktiviteter, du trenger bare å velge din.

Bonava har over 80 års erfaring med å skape gode hjem. Det vi har lært gjennom alle disse årene, er at folk vil ha frihet til å velge. Velge mellom å være aktiv eller å slappe av. Velge mellom middag på restaurant eller tacofredag med familien. Vår jobb er å gi deg muligheten til å velge. Derfor plasserer vi boligene der vi ser at mulighetene er tilgjengelige. Som for eksempel i Åsane.

Dersom du vil ha frisk luft og mosjon, kan Åsane by deg på noen fantastiske naturopplevelser. Du kan velge mellom 10 forskjellige fjelltopper, når du vil nyte litt utsikt. Eller kanskje du skal ta en tur langs Haukåsvassdraget og se om du kan få øye på den ekstremt sjeldne rødlistede elvemuslingen? Elvemuslingen kan bli 200 år gammel og halvparten av verdens bestand finnes i Åsane. Den er utrydningstruet, så husk å la den få være i fred, slik at fremtidige generasjoner også kan få glede av opplevelsen.

Vil du ha en litt mer urban dag, finnes det to kjøpesentre med en rekke butikker og spisesteder, en kjapp spasertur fra rekkehuset. Kos deg med sushi, eller unn deg litt shopping. Kanskje du bare skal la barna slentre bort og kjøpe lørdagsgodt på senteret, mens du slapper av med avisen? Alt er like i nærheten, så du velger selv.

Et hjem for barn og voksne

Rekkehusene i Åsane ligger i det vi kaller et familievennlig nabolag. Det betyr at det ikke er langt til skolen, og det lekeplasser eller parker like i nærheten. Hageflekken har du jo også like utenfor, så der er det også bare å slå seg løs. Skulle du møte på en regnværsdag, kan du ta med ungene på Åsane bibliotek i hjertet av Åsane senter. Her finnes det mange gratis arrangement for barn og familier. For eksempel: Barnekino og UNGkino hver lørdag, barnehagekino hver onsdag, Familielørdag en gang i måneden og spillekveld annenhver torsdag.

De familievennlige nabolagene skapes med trygge rammer for at barn skal kunne leke, lære og vokse på sine egne premisser. Er du nysgjerrig på prosjektet, så kontakt oss gjerne. Vi hjelper deg med glede.

Det skal være godt å leve i et rekkehus i Åsane.