For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Nybygget bolig til salgs i Fana

Beskrivelse

Finn din nye bolig i Fana

Det er ikke uten grunn at Edvard Grieg og Harald Sæverud bosatte seg i Fana. Få steder kan sies å ha mer inspirerende natur og bebyggelse. Bonava har nybygget bolig til salgs i Fana, så nå har faktisk du din mulighet til å bo her.

Fana ligger i den sørvestlige delen av Bergen og er den geografisk suverent største bydelen. Her finner du flere attraktive boligområder som er perfekte for deg som vil bo sentralt, men samtidig ha trygge og rolige omgivelser.

Bydelen er spennende og familievennlig, og har alt du trenger innenfor rekkevidde. Skoler, barnehager, turområder, offentlige servicetjenester, fritidsaktiviteter, innkjøpsmuligheter og spisesteder. Her finner du for eksempel Fana kulturhus, som rommer hele 2500 kvadratmeter med Kunst og kultur.

Kongelig bolig i Fana

For å kjenne litt royal stemning kan du besøke nasjonaleiendommen Gamlehaugen, som er den offisielle kongeboligen i Bergen. Dette flotte byggverket er en opplevelse i seg selv, og parkanlegget rundt er ble kåret til; Årets grønne område i 2005. Parken er i gammel engelsk stil og har egen badeplass. Den er stort sett alltid åpen for publikum, med unntak av når kongefamilien selv er der.

Grieg entusiaster fra hele verden valfarter også til Trollhaugen, som var Edvard Griegs sommerhus i Fana. Edvard selv kalte denne henrivende villaen for sitt beste opus. Her kan du få oppleve hvordan komponisten levde, og du kan få se hans original Steinway-flygel som enda brukes til konserter.

Kanskje er du den neste Grieg, eller kanskje drives du av helt andre interesser. Uansett har vi bolig til salgs i Fana, slik at du får et godt utgangspunkt.

Nabolag i Fana

Finn deres nye hjem her

Boliger til salgs i Fana

Fordeler med nybygg i Fana

Den største fordelen med en ny bolig, er at alt er nytt. Ingen slitasje og ingen bekymringer om hva som finnes inne i veggene. I stedet får du en bolig hvor alle detaljer er tenk gjennom, og hvor vi har jobbet hardt for at du skal få det bra. Spennende design og romslige løsninger gjør at du får plass til både møblene dine og drømmene dine. Vi velger byggematerialer med omhu, slik at vi ikke belaster naturen, eller lommeboken din unødvendig. Alle materialer er valgt for å være energibesparende og miljøvennlige.

Et godt miljø begynner allerede inne i boligen din. Derfor bruker vi moderne løsninger på ventilasjon slik at du får et godt innemiljø. Dette tar vi med videre til utsiden, hvor vi skaper grønne områder i nabolaget, som gir trivelige og hjemlige omgivelser. Dette bidrar til lokal biodiversitet, eller såkalte stepping-stones for planter og dyr. De grønne oasene fungerer også som støydempere, og er med å rense luftene for å skape et bedre miljø.

Det vi gjør er ikke tilfeldig. Vi har over 80 års erfaring med å skape gode og trygge hjem. Vi opererer i 8 forskjellige land og har skapt tusenvis av hjem til små og store familier. All erfaringen vi har, tar vi med oss når vi bygger din nye bolig.

Dine behov driver oss

For oss er det ikke nok å sette opp nybygg. Vi skal skape hjemsteder for deg og dine naboer. Derfor legger vi stor vekt på å velge riktige områder, når vi etablerer nye prosjekter.

Når vi bygger det vi kaller aktive nabolag, er det med fokus på aktivitet, lys og frisk luft. I disse nabolagene er naturen alltid tett på. Uansett alder og fysikk, skal du ha mulighet til å øke pulsen og være i aktivitet. Det kan for eksempel være merkede turløyper, bademuligheter eller parkområder. Det viktigste for oss, er at du har tilgang til trening og mosjon, når du vil ha det.

I familienabolagene, er det trygghet, lek og samvær som står i fokus. Lekeplass eller park, og rom for felleskap mellom store og små. Det viktigste er at dere får rammene for å skape de magiske øyeblikkene som danner et familieliv. Skolen ligger heller ikke langt unna, slik at små skolesekker kan bæres trygt helt frem.

For felleskap og samvær skaper vi sosiale nabolag. Forbrødring skjer på mange måter, så vi lager møteplasser i nabolaget for venner og naboer. Det kan være en takterrasse, eller en bocciabane. Muligheten er mange. Det er også enkel tilgang på spiseplasser og shopping like i nærheten.

Vi vil gjerne være med å skape ditt hjem. Kanskje har vi akkurat din drømmebolig til salgs i Fana.