For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Leilighet i Fana

Leiligheter i Fana

Fana har huset en rekke komponister og kunstnere. Det har nok sammenheng med at dette området er veldig inspirerende. Nå bygger vi kanskje din leilighet i Fana?

Nabolag i Fana

Finn deres nye hjem her

Lekre nye leiligheter i Fana

Følelsen man kjenner når man overtar sin nye bolig, kan nesten ikke beskrives med ord. Kribling i magen, forventning og nysgjerrighet. Vi vil at den følelsen skal følge deg lenge. Derfor sørger vi for at vi leiligheten din er innbydende, smart og romslig. Vi tar ingen snarveier, men bygger boliger som er energibesparende og bærekraftige.

Kommer du inn tidlig nok i prosessen, er mulighetene ekstra store. Da kan du være med å velge farger, gulv og forskjellige innredninger. Uansett får du en leilighet hvor du kan føle deg hjemme.

Et hjem er mer enn bare gulv og vegger. Derfor etablerer vi hele nabolaget når vi skaper nye hjem. Nabolaget får naturlige møteplasser og rom for rekreasjon. Kanskje vi bygger en bocciabane, eller en liten park. Uansett skal vi sørge for at det finnes steder for å finne på noe gøy med naboer eller venner.

Nærområdet er også nøye utvalgt. Du skal ha lett tilgang på natur, kultur og service, når du bor i en leilighet bygget av Bonava. Derfor har vi valgt å bygge i Fana. Her har du tilgang til alt du trenger av spisesteder, shopping og offentlige servicekontor, på Lagunen kjøpesenter. Det mest imponerende er allikevel kulturhistorien i området. Et godt eksempel er Fana kulturpark. Parken rommer omkring 40 mål og er anlagt i to områder, Elvarlid og Lunden. Områdene ligger henholdsvis nord-vest og sør-øst for Fanaelva. Elvarlid var fra gammelt av jordbruksland, mens Lunden var et kupert skogområde hvor det på midten av 1800-tallet ble anlagt prestegårdshage. Dra på piknik mellom dammer, fosser og kunst, - like i ditt eget nærområde.

Med Bonava på laget

Vi er en stor og solid boligutvikler, som bryr oss om de små tingene. Vi har siden 30 tallet bidrat til å skape tusenvis av fine hjem. Gjennom alle disse årene har vi gjort oss noen erfaringer. Muligheten til å være i aktivitet, rom for samvær og felleskap, og trygghet for familien, er veldig viktig. Derfor skaper vi nabolag basert på akkurat disse tingene.

Aktive nabolag legger opp til at du skal ha muligheten til å øke pulsen i friske omgivelser. Fana byr på mange muligheter for puls. Et godt alternativ er den 3,2 kilometer lange turveien rund Myrdalsvatnet. Området er et idyllisk sted, egnet for hele familien. Det er tilrettelagt med turparkering og opparbeidet turvei. I vannet kan store og små fiske hele året, og det finnes to gapahuker i området som er tilgjengelige for alle som er på tur.

Samvær og felleskap er nøkkelord for sosiale nabolag. Inviter en venninne til brunsj på terrassen, eller ta en pizza på Fanatorget med en kompis. Vi legger til rette for at felleskap og privatliv skal gå hånd i hånd. Kanskje dere skal ha en årlig midnatts-grillfest? I ditt nye nabolag velger du helt selv.

Når vi bygger for familien, tenker vi på både store og små. Det skal være trygt for barna å leke i nabolaget. Det er alltid en park eller en lekeplass i nærheten av boligen. Det finnes også en rekke fritidsaktiviteter i Fana, som fotball, kor og teater.

Vi hjelper deg gjerne å finne din drømmeleilighet. Kontakt oss for mer informasjon om leiligheter i Fana.