For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Skjold

Om nabolaget

 • Innkjøp

  Ikke langt unna Skjold finner du Lagunen Storsenter som tilbyr et bredt utvalg av innkjøps- og servicemuligheter. Ellers finner du Amfi Nesttun, Kilden senter, Bohus, Elkjøp Giganten like i nærheten. Av dagligvare finner du Spar, Rema 1000, Kiwi og Coop.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Aktivitet i området

  Det er kort vei til barnehager og skoler, samt gode fritidstilbud i området. Man finner flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Slåtthaughallen tilbyr mange aktiviteter for de fleste aldersgrupper. Svømming, skøyter, ballidretter og turn er bare noen av alternativene.

 • Natur og fritid

  Det er gode tur- og aktivitetsmuligheter i nærområdet. Du har Smøråsfjellet og Skjoldabokta, hvor man også finner en fantastisk badeplass, innen gangavstand. Ellers er området lagt opp med fine gang- og sykkelveier, blant annet til Lagunen forbi Apeltunvannet og Osbanetraseen.

Området på Skjold blir totalforandret

Området blir totalforandret: Bygger 75 leiligheter og seks bedrifter flytter inn. Les mer