For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Skjold

Barnevennlig og sentralt

Beskrivelse

Barnevennlig og sentralt

Innflytningsklare leiligheter på Skjold med egen uteplass og moderne kvaliteter.

I Skjoldhagen flytter du inn i et attraktivt og familievennlig nabolag med flotte fellesområder og nærhet til de servicetilbudene du trenger i hverdagen. Skjold ligger i bydelen Fana og er et attraktivt boligområde. Perfekt for dere som vil bo sentralt, men samtidig i trygge og rolige omgivelser.

Idyllisk plassert mellom Hop, Nesttun, Smørås, Nordås og Rådalen, finner du Skjold. Området er godt etablert med nærhet til servicetilbud, kulturhus, shopping, Bybanen og et bredt utvalg av idrettsaktiviteter. Et barnevennlig område som kan danne det perfekte grunnlaget for din hverdag.

Om nabolaget

 • Innkjøp

  Ikke langt unna Skjold finner du Lagunen Storsenter som tilbyr et bredt utvalg av innkjøps- og servicemuligheter. Ellers finner du Amfi Nesttun, Kilden senter, Bohus, Elkjøp Giganten like i nærheten. Av dagligvare finner du Spar, Rema 1000, Kiwi og Coop.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Aktivitet i området

  Det er kort vei til barnehager og skoler, samt gode fritidstilbud i området. Man finner flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Slåtthaughallen tilbyr mange aktiviteter for de fleste aldersgrupper. Svømming, skøyter, ballidretter og turn er bare noen av alternativene.

 • Natur og fritid

  Det er gode tur- og aktivitetsmuligheter i nærområdet. Du har Smøråsfjellet og Skjoldabokta, hvor man også finner en fantastisk badeplass, innen gangavstand. Ellers er området lagt opp med fine gang- og sykkelveier, blant annet til Lagunen forbi Apeltunvannet og Osbanetraseen.

Fakta om området

15
min. til Bergen sentrum
500
meter til barnehage
5
meter til Bybanestopp
2
idrettsplasser
1
hage og bocciabane
6
km til Flesland