Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Utsolgt

Skjoldhagen I

Innflytting: Sommer 2020

Estetisk og tidsriktig

Skjoldhagen vil ligge på grensen mellom det grønne og det urbane. Her møter du gode naboer i fellesområdet, og du har plass i hjemmet til å invitere gamle venner på tapaskveld og søndagsfrokost.

Skjoldhagen blir et sammensveiset nabolag som vil danne en slags hesteskoform med bygninger mellom tre og seks etasjer. Byggetrinn I vil bestå av 40 to-, tre- og fireroms leiligheter på mellom 41 og 119 kvm. Byggenes uttrykk vil respektere det veletablerte boligområdet samtidig som det vil tilføre et tidsriktig og estetisk innslag. Prosjektet vil ha et flott, felles grøntområde med benker og beplantning. Denne hagen blir knutepunktet i nabolaget hvor man kan møtes og nyte frisk luft sammen med gode naboer. Nabolaget tilbyr et miljø som åpner opp for gode relasjoner, tillit og nærhet til omgivelsene.

Tilgjengelighet og senkede skuldre

Skjoldhagen blir liggende i et veletablert nabolag kjent for trygge og stabile rammer som sørger for en avslappet hverdag i rolige, men lett tilgjengelige omgivelser. Bybanen sørger for enkel tilgang til byen for den urbane, og til Flesland for den reiseglade. Ellers har du gangavstand til skoler, barnehager, og en rekke servicetilbud og innkjøpsmuligheter. Nabolaget tilbyr også mangfoldige idretts- og aktivitetsmuligheter, så her er det noe for enhver smak.

Første etasje i bygget, som vender mot Fanavegen, dedikeres til næring. Det blir en moderne fasade med store glassflater, mens boligetasjene vil få innslag av tre i forbindelse med de delvis innebygde balkongene. Dette skaper en dynamisk og moderne overflate. Ulik høyde på byggene gir også ekstra liv, de laveste takhøydene vil bli dekket med vegetasjon, mens deler av takene vil bli private takterrasser.

Hjemlige fakta

Boligtype
Leilighet
Antall rom
2 - 4
Antall hjem
38
Etasjer
4
Størrelse (BRA)
41 - 118 m²
Fasiliteter
Balkong

Kontakt oss

Bonava Salgsteam Bergen
Bonava Salgsteam Bergen

+47 5594 0610

Få mer informasjon

Prosjekt materiale

Bilder fra ditt hjem og nabolag

Om nabolaget

Interesse

Interesse

Boligvelger

Visningsbolig
Til salgs
Reservert
Reservert
Solgt

Vi fant dessverre ingen treff