For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, 1.1.J, 4 Rom

Beskrivelse

Romslig og jordnært

En innholdsrik hjørneleilighet i første etasje med stort, privat uteområde og tre gode soverom. Velkommen hjem til en bolig som gir rom for livet både innen- og utendørs.

Et hjem for dere som vil ha trygghet i urbane omgivelser.

Entré

Velkommen inn i en praktisk gang med inngang til bad og godt med oppbevaringsplass til yttertøy og skolesekker.

Bad

Boligen har to bad hvorav det største ligger i forbindelse med hovedsoverommet. Begge er helflisede og har varme i gulvet noe som er ekstra deilig på kalde høstkvelder.

Soverom

Leiligheten har tre gode soverom. Et av de to minste har et lite garderoberom med skyvedør som passer fint til å henge bort penklærne. Hovedsoverommet har eget bad og utgang til en stor terrasse med hage. Dette er et kjekt sted å starte helgen når dere våkner uthvilte lørdag morgen.

Stue og kjøkken

Hjemmets hjerte er oppholdsrommet med en vinklet kjøkkenløsning som vender seg mot planløsningen og skaper en plassoptimal følelse. Er sørger store vindusflater for lys og oversikt og det er plass til både spisebord og sofagruppe. Fra stuen har dere også utgang til en liten balkong hvor dere kan innta helgefrokosten.

Balkong/terrasse

Boligen har to uteplasser – en balkong og en stor terrasse/hage. Her er det gode muligheter for å nyte solen når den titter frem, og barna kan leke i trygge rammer. Skap et trivelig hagerom med planter, lyslenker og krukker.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt. Fra garasjen er det heis opp til leilighetene.

Bilder
Om nabolaget
 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.