For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Walk-in og frokostbalkong

En bolig med nærhet til Bybane og bocciabane. Et hjem for deg som vil bo med mange muligheter – også den til å trekke deg tilbake og bare nyte tilværelsen i stillhet.

3-roms leilighet i andre etasje med gode kvaliteter og en følelse av å være velkommen hjem hver dag.

Entré

Velkommen inn til en entré som står parat til å holde styr på alt av yttertøy, paraplyer og støvletter. Et ryddig hjem starter med et ryddig inngangsparti.

Bad

Pent helfliset bad med gulvvarme som skåner frosne føtter på gufne høstkvelder. Her gjøres pussen unna i rene og behagelige omgivelser. Badet har også ferdig oppsett til vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom

To soverom med skapplass. Hovedsoverommet har i tillegg et ekstra rom med skyvedør som passer til walk-in garderobe. Hva med å innrede med spotter som gir ekstra god oversikt over klærne? Det litt mindre soverommet kan enkelt omgjøres til et hjemmekontor eller en ekstra Tv-stue til de periodene det går mye sport på TV.

Stue og kjøkken

Åpen stue- og kjøkkenløsning med kjøkkeninnredningen plassert i et hjørne med mulighet for utvidelse slik at det skapes en illusjon av en oppdeling av rommet. På denne måten føles stuen mer intim og overskuelig. Store vindusflater sørger for mye lys og luft, og utgangen til balkongen gjør at rommet føles større.

Balkong

Fra stuen åpner du opp til en luftig, innglasset balkong som skaper en relasjon mellom leiligheten og omgivelsene. Her tar du avisen med ut og nyter friske morgener. Skap et trivelig inntrykk med planter og utemøbler.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. I tillegg finnes det felles samlingsrom og takterrasser hvor dere kan møtes til hyggelige kvelder i naboskapets ånd. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt, og du alltid har et sted å sette bilen i le for vind og vær. Herfra er det heis opp til leilighetene.

Bilder
Om nabolaget
 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.