For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Bytur og natur

En bolig i trygge omgivelser med en planløsning som skapt for en enkel hverdag der du legger opp dagligdagen slik det passer deg best

Invitér gode venner over på en god middag, eller nyt eget selskap i en god stol ute på balkongen som kan brukes året rundt.

Entré

Entré med plass til garderobeskap slik at det er enkelt å holde styr på jakker og frakker, eller skjule eventuelt rot som måtte hope seg opp i en travel hverdag.

Bad

Leilighetens bad er pent flislagt med grå, kvadratiske fliser på gulvet, mens veggene har avlange, hvite fliser. Her er det toalett, vaskeservant og dusj, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Badet har også gulvvarme, noe som er herlig på kalde morgener.

Soverom

Soverommet har en stilig skyvedørsinngang, kanskje har du sett noe lignende på et hotell? Denne løsningen er både tøff og plassbesparende. Soverommet har plass til garderobeskap slik at du får ytterligere oppbevaringsplass.

Stue og kjøkken

Oppholdsrommet er hjemmets hjerte, og her ligger et pent HTH-kjøkken med mulighet for utvidelse. Et rom skapt for avslapping, nytelse, og gode stunder. Dette gjør at resten av rommet er dedikert til en åpen og trivelig stue med utgang til en innglasset balkong.

Balkong

Med utgang fra stuen, har du tilgang til en flott, innglasset balkong hvor du kan nyte lys og luft året rundt. Her er det flott å innrede med pledd, puter og planter for å skape en forlengelse av stuen.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. I tillegg finnes det felles samlingsrom og takterrasser hvor dere kan møtes til hyggelige kvelder i naboskapets ånd. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt, og du alltid har et sted å sette bilen i le for vind og vær. Herfra er det heis opp til leilighetene.

Bilder

Om nabolaget

 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.