For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Privat og hjemmekoslig

Pen 4-roms endeleilighet i tredje etasje med to balkonger, mye oppbevaringsplass og romslig stue.

Et hjem for familien som vil bo tett på skole, barnehage, og lekeplass, men samtidig ikke forsake nærheten til byen.

Entré

Inviterende inngangsparti med plass til å sette inn skyvedørsgarderobe samt adgang til en innvendig bo. Nå blir det enklere å holde orden i alle saker, samt å gjemme bort ting som ikke brukes til daglig. Velkommen til en mer oversiktlig hverdag.

Bad

Boligen har to bad som begge er helflisede og har varme i gulvet. Begge bad har også toalett, vask og dusj. Ytterligere har det største badet også ferdig oppsett til vaskemaskin og oppvaskmaskin.

Soverom

Leiligheten inneholder tre gode soverom som alle er vendt mot den roligere siden av huset slik at alle kan få en god natts søvn. Hovedsoverommet er unnet litt ekstra luksus. Her har du en egen balkong hvor du passende kan innta dagens første kaffekopp mens du titter på at nabolaget våkner til liv. Hovedsoverommet har også eget soverom og ekstra skapplass.

Stue og kjøkken

Hjemmets hjerte er et lyst og åpent rom med store vinduer og utgang til en herlig balkong som fungerer som en forlengelse av stuen. Her ligger et kjøkken fra HTH med mulighet for utvidelse dersom du liker å driste deg med gastronomiske utskeielser på kjøkkenet. Videre er det god plass til både spisestue og sofagruppe som har plass til både storfamilie og gode venner. Et rom for sosialt liv og privatliv.

Balkong

Boligen har to balkonger, en på hver side av huset slik at lyset og solen kan nytes i flere av dagens timer. På fremsiden av huset har du en innglasset hjørnebalkong hvor du skal nyte mang en avslappende stund i godstolen. Her er livet godt året rundt.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. I tillegg finnes det felles samlingsrom og takterrasser hvor dere kan møtes til hyggelige kvelder i naboskapets ånd. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt, og du alltid har et sted å sette bilen i le for vind og vær. Herfra er det heis opp til leilighetene.

Bilder

Om nabolaget

 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.