For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Tapaskveld og piknik i hagen

3-roms leilighet i tredje etasje med stor stue som kan romme festlige middager og avslappede søndager med pledd i sofaen og favorittserien på skjermen.

En urban bolig med nærhet til omgivelsene. Et sosialt og kreativt nabolag for alle slags mennesker – ikke minst deg.

Entré

Tré inn i gangen som har plass til skap, hyller og knagger. Sett opp et helfigursspeil som øker romfølelsen og naturlig nok er praktisk for en siste sjekk før du løper ut døren. Herfra har du også inngang til badet, noe som også er kjekt på travle morgener.

Bad

Badet er flislagt på både vegger og gulv i henholdsvis grå og hvit for å skape et moderne og kontrastfylt uttrykk. Her er det gulvvarme og ferdig tilrettelagt for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom

Boligen har to soverom hvorav det største har tilgang til et mindre rom med skyvedører som passende kan brukes som garderobe. Det minste soverommet kan brukes som treningsrom, gjesterom eller en ekstra stue dersom du ikke har bruk for så mange soveplasser.

Stue og kjøkken

Flott og åpent oppholdsrom med vinklet kjøkkenløsning som også kan utvides. Her er det plass til både spisestue og sofagruppe, og rommet er herlig opplyst utenfra takket være store vindusflater. Sett en ekstra bordplate i og inviter et par venner over på middag og monopol.

Balkong

Stuen virker større når du åpner opp til balkongen og slipper inn ekstra lys. Den overdekkede uteplassen er super til å forlenge stuen på varme dager. Her setter du ut et par kafémøbler og serverer en sommerlig salat eller nygrillet burger rett fra grillen.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. I tillegg finnes det felles samlingsrom og takterrasser hvor dere kan møtes til hyggelige kvelder i naboskapets ånd. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt, og du alltid har et sted å sette bilen i le for vind og vær. Herfra er det heis opp til leilighetene.

Bilder

Om nabolaget

 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.