For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Pizzakveld og shoppingtur

En bolig for deg som vil holde mulighetene åpne og ha en trygg base med sentrale omgivelser. Her har du en 2-roms leilighet med flott balkong og plass din dine beste venner.

Entré

Leiligheten ønsker deg velkommen hjem med en praktisk entré med plass til skyvedørsgarderobe.

Bad

Pent, helfliset bad med gulvvarme som gir omsorg til kalde tær på frosne februarmorgener. Badet er også tilrettelagt for oppsett av vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom

Romslig soverom med skyvedørsinngang for å utnytte plassen optimalt. Et rolig soverom med god skapplass.

Stue og kjøkken

Kjekk stue med pen kjøkkeninnredning. Her er det rom for å slappe av på rolige ettermiddager med pledd og bok, eller å samle et knippe gode venner til en god biff og en lattermild kveld. Store vindusflater gir en lys og lett atmosfære.

Balkong

Fra stuen kommer du ut til din egne overdekkede balkong. Her skaper du en personlig oase med basilikum, hortensia og oliventrær. Eller bare noen lykter og lyslenker hvis du ikke har helt så grønne fingre.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. I tillegg finnes det felles samlingsrom og takterrasser hvor dere kan møtes til hyggelige kvelder i naboskapets ånd. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt, og du alltid har et sted å sette bilen i le for vind og vær. Herfra er det heis opp til leilighetene.

Bilder

Om nabolaget

 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.