For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Hjørnebalkong og Bybane

En åpen og trivelig 4-roms hjørneleilighet i fjerde etasje for familien som vil ha plass til både hverdag og helg, venner og alenetid. Et hjem med gjestfrie rom og mange muligheter.

Entré

Romslig inngangsparti med mange oppbevaringsmuligheter. I tillegg til skapplass, har du også tilgang til en bod hvor du passende kan stille ting som ikke blir brukt så mye. Eller du kan bruke denne plassen til å skjule eventuelt rot.

Bad

Leiligheten har to flislagte bad som begge har varme i gulvet, noe som er ekstra kjekt på kalde vintermorgener. Begge bad har toalett, vask og dusj, og det største badet har i tillegg oppsett til vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom

Tre soverom med skapplass. Det største soverommet har tilgang til eget bad og har en egen balkong hvor det er perfekt å lese helgeavisen i selskap med en god kopp kaffe.

Stue og kjøkken

Boligen har en lys og åpen stue med et kjøkken som kan utvides om du vil ha mer plass til kulinariske utfoldelser. Her er det også plass til en spisestue og en sofagruppe med plass til både venner og familie. Oppholdsrommet har store vindusflater som gjør det lyst og trivelig å tilbringe tid her inne.

Balkong

Som en forlengelse av stuen har du en innglasset balkong med adgang fra oppholdsrommet. Her kan du nyte ledig tid året rundt og sole deg i glansen av kveldssolen. Denne plassen kan du innrede slik du selv vil for å skape den stemningen du ønsker her ute. Hva med å innrede en grønn oase eller en skikkelig kosestue med masse pledd og puter?

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. I tillegg finnes det felles samlingsrom og takterrasser hvor dere kan møtes til hyggelige kvelder i naboskapets ånd. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt, og du alltid har et sted å sette bilen i le for vind og vær. Herfra er det heis opp til leilighetene.

Bilder

Om nabolaget

 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.