For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Samtalekjøkken og grilling i hagen

En funksjonell leilighet med to soverom i andre etasje. Her har du en sosial stue og spennende omgivelser. Et hjem for deg som vil ha effektivitet, tilgjengelighet og hjemmekos.

Entré

Lys og praktisk entré med skapplass. Velger du å sette opp et helfigurspeil eller skapdører med speil, vil du få økt romfølelse. Og så er det jo kjekt å ta en siste sjekk før du skal ut om morgenen.

Bad

Boligens bad er pent innredet i lyse farger på interiør og veggfliser. Gulvflisene er i en mørkere farge for å skape en kontrast og dybde i rommet. Her har du gulvvarme og ferdig oppsett til tørketrommel og vaskemaskin.

Soverom

Leiligheten har to soverom, hvorav det største har ekstra skapplass og hyggelig utsyn til balkongen utenfor. Det minste soverommet han anvendes som hobbyrom eller kontor dersom du ikke behøver flere sengeplasser.

Stue og kjøkken

Hjemmets samlingspunkt er naturlig nok den åpne stuen. En plass som skapt for sosiale sammenkomster over lange måltider og gode samtaler. Her kan gjestene få et glass vin og underholde kokken mens sausen får siste finish.

Balkong

Fra stuen har du utgang til en trivelig balkong som skaper ekstra lys og luft i hverdagen. Her er det hyggelig å flytte spisestuen ut når kvikksølvet trekker oppover, men denne uteplassen kan også brukes hele året da den er innglasset. Pynt opp med pledd og puter og nyt kakao med krem her ute.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. I tillegg finnes det felles samlingsrom og takterrasser hvor dere kan møtes til hyggelige kvelder i naboskapets ånd. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt, og du alltid har et sted å sette bilen i le for vind og vær. Herfra er det heis opp til leilighetene.

Bilder
Om nabolaget
 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.