For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Pizzakvelder og søndagsturer

En bolig skapt med tanke på deg som vil ha tid sammen med dem du er mest glad i og som vil ha en komfortabel hverdag fylt med muligheter i trygge og sosiale rammer.

Entré

Romslig entré med god oppbevaringsplass. Her kan alle få sin egen plass til sko og jakker slik at det blir lettere å holde orden i sysakene.

Bad

Leiligheten har to pene bad som har gulvvarme. Badene er helflisede og har toalett, vask og dusj, samt at det største badet også har oppsett til vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom

De tre soverommene er vendt bort fra oppholdsrommet noe som gjør at forholdene ligger til rette for god søvn for hele gjengen. Hovedsoverommet har et par detaljer som skaper litt luksus i hverdagen. Dette rommet har både eget bad samt utgang til en egen balkong hvor man kan sette seg ut i morgensolen. Et av de mindre soverommene har også en tilknyttet bod som kan brukes som en del av garderobeplassen.

Stue og kjøkken

Stuen er romslig med plass til å utvide kjøkkenløsningen om ønskelig slik at det blir bedre plass til å prøve seg på nye matretter. Her er det plass til å invitere gode venner over på pizzakveld eller å slappe av med den nyeste godbiten fra favorittforfatteren din.

Balkong

To balkonger på hver sin side av leiligheten sørger for at du kan nyte solen i flere av dagens timer. Disse to plassene er med på å gi boligen et luftig preg, og her er det hyggelig å innrede grønne oaser med planter og krydderurter som kan hives på pizzaen for å imponere gjestene ytterligere.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. I tillegg finnes det felles samlingsrom og takterrasser hvor dere kan møtes til hyggelige kvelder i naboskapets ånd. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt, og du alltid har et sted å sette bilen i le for vind og vær. Herfra er det heis opp til leilighetene.

Bilder

Om nabolaget

 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.